Меденки

Дата: 01.12.2015
ТИТЛА: Хоби готвач
Меденки
 
Необходими продукти:
2 яйца
200 г брашно
2 ч. л. канела
4 с. л. мед
2 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
В купа се разбиват яйцата, медът и брашното, до получаване на каша.
2
Добавят се канелата и олиото, и сместа се бърка до хомогенизиране.
3
От сместа, с лъжица, върху хартия за печене се оформят малки кръгчета, с диаметър от около 5 см.
4
Меденките се пекат около 7-8 минути в предварително загрята на 190 градуса фурна, докато покафенеят.



Съвет:
Меденките могат да се сервират със сладолед или да се гарнират с шоколадов топинг.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта