Лимонови сладки
Лора и Стоян
250 г краве масло (на стайна температура) 300 г захар 2 яйца 350 г брашно 80 г натурално какао 1 пакетче бурбонска ванилова захар 1 щипка сол 1 ч. л. бакпулвер пудра захар за разточване |
27. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2017 Ммммммм вксни и много приятни за правене
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2017 Страхотни !
| ![]() |
25. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2016 Много вкусни
| ![]() |
24. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2016 С Коледни мотиви!
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2015 На мен ми се получиха съвсем различни сладки, много бухнаха. Обаче за нула време се изядоха :)
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...