Кекс с ванилова глазура
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2014 много идейно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Не е добавено ;) Приготвяне: Изчистват се филийките хляб от коричките и се реди ред в тавичка, заливат се с малко от млякото и захарта, намазва се със сладкото и маргарина и се реди втори ред хляб, пак се залива с млякото и захарта, намазва се с другата част от сладкото и маргарина и се слага последен ред хляб, залива се с мляко и захар и се покрива с направеното нишесте. Украсява се по желани
|
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...
Нашите приятели от @TAT Bulgaria са ни подготвили #ТАТскивкусна игра, в която можете да спечелите...
Съществува мнение, че английската кухня е трудно смилаема и скучна, тъй като в нея се...