Постно брауни
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.02.2016 Ароматен и вкусен
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2016 Биска Стайко, принципно този десерт не е от най-пухкавите. Възможно е да е трябвало да се пече още малко. Ако глазурата не ти харесва, може да разбиеш крем сирене с конфитюр от кайсии.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.01.2016 Глазурата не ми е по вкуса.А кекса ми стана глетав.Възможно ли е от температурата на кекса и глазурата да се е получил глетав?
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2015 рецептата е много добра, бърза за приготвяне и най-вече децата ми я харесаха\"–
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2015 Много лесно и бързо, изяде се за минути!
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...