Любопитно

 
Как се спасява планета
22.04.2019
“С диета!” отговарят 19 учени от EAT-Lancet комисията.  ЕАТ е нестопанска организация, поставила си за цел да изгради справедлива и устойчива система за здравословно изхранване на човечеството и опазване на околната среда. Организацията събира едни от най-големите научни експерти на планетата... Разбери как
0
355
Вкусът на пролетта
04.04.2019
Тя идва с първите сезонни плодове и зеленчуци, обагрени в различни цветове. Ухае на разцъфнали клонки, на току-що поникнала трева, на зелена свежест. Да ѝ се насладим по най-вкусния начин с пролетния брой на списание BILLA... Разбери как
0
588
Торти и прасета
11.02.2019
  “… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само в приказките. В истинския живот жабата рядко се превръща в принц, златните рибки не превеждат крупни суми по банковите ни сметки и... Разбери как
0
3915
Зимнопразнично
10.12.2018
  Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал и киша, слънчева или мрачна, мека или сковаващо мразовита.           И няма сезон, който да предлага толкова... Разбери как
0
21549
Нещо по-така за празника
26.11.2018
През годините  страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови звезди, творци и владетели... Колкото са по-изкусителни – толкова по-желани на трапезата ни са сладките... Разбери как
0
26973
Порция кулинарна класика за празника
26.11.2018
  Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания. На прага на зимата във въздуха вече се разнася сладкото ухание на празник, а небцето предвкусва любимите... Разбери как
0
26995
Тайната на любимите ни традиционни продукти
08.11.2018
  Вярата, грижата и доверието са в основата на ежедневния стремеж да бъдат създавани колбаси и месни деликатеси с безкомпромисно качество, както и любими млечни продукти по традиционни рецептури. А каквито и... Разбери как
0
35153
От кухнята ухае на блаженство
01.11.2018
  Ноември винаги носи хапливо усещане за зима. Топлите дни са като скъп подарък от времето, който по правило не трябва да очакваме. Заведенията вече са прибрали чадърите и масите, улиците сякаш са малко тъжни, че... Разбери как
0
37334
Защо е толкова вкусно? Защото използваме познати и обичани съставки!
29.10.2018
Водени от стремежа ни да предлагаме на нашите потребители полезна и балансирана храна, от 2009 година ние в MAGGI® България си поставихме за цел до 2020 година да премахнем всички съставки, които са по-малко известни и... Разбери как
0
37275
Кулинариум в сезонa на листопадите
30.08.2018
    Септември е от месеците, които носят със себе си начало и край. „Отива си лятото, идва есента”, както се пее в една известна българска песен.       И не само това... Децата с неохота се разделят... Разбери как
0
38000

<<|1|2|3|4|5|...|17|18|>>



Антония коментира рецептата Зеленчукова супа 322
Таня Стоянова се регистрира в сайта.
Сашка Димова се регистрира в сайта.
Natalia Miteva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Табуле
Анна сготви Табуле
Полина Верчева се регистрира в сайта.
Радослав Вълчев Стоянов се регистрира в сайта.
Didka Koprinkova коментира рецептата Сладки с мед и канела
Sofia Baleva се регистрира в сайта.
Gülgün Kirmaci се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта