Любопитно

 
Любов от първа хапка
21.02.2018
  „Катрин-Ко” ЕООД – гр. Раковски е бързоразвиваща се производствено-търговска компания с изцяло частен капитал и е правоприемник на марката „Рубикон”. Основана през 2008 г., с производствена база – фабрика за преработка на плодове и зеленчуци в Индустриална зона Раковски, днес... Разбери как
0
2533
Английската кухня
16.02.2018
  Съществува мнение, че английската кухня е трудно смилаема и скучна, тъй като в нея се ползват малко подправки. В същото време обаче, тя може да бъде и много интересна – особено със способността си да комбинира... Разбери как
0
3119
Ексклузивно партньорство в името на съвършения вкус
14.02.2018
  Съвместното сътрудничество с The World’s 50 Best Restaurants ще укрепи позицията на Miele като „Експерт в кухнята” (The Kitchen Experience Brand) в първокласния сегмент – считат Tim Brooke-Webb (в ляво на снимката), управляващ директор на... Разбери как
0
4911
Когато любовта се измерва в хапки
08.02.2018
    Храната отдавна не е само средство за препитание, а удоволствие, емоция, споделяне, изкуство и начин на изразяване. Ако този, който я приготвя, е с богато въображение, тя се превръща в запомняща се... Разбери как
0
8230
СПЕЧЕЛИ НОВ КОНВЕКТОМАТ RATIONAL
06.02.2018
    Възползвайте се от най-новите интелигентни и революционни решения за винаги перфектни... Разбери как
0
7786
Зеленият боб
21.01.2018
    Боб мунг е богат на витамин С, желязо, калций и на аминокиселината метионин, която оказва успокоително действие.       Зърната му са дребни, зелени и с мека консистенция. Предлага се сушен,... Разбери как
0
17313
Безглутенова бира по български
20.01.2018
      Български учени от Института по криобиология и хранителни технологии разработват безглутеново пиво, което би могло да влезе в категорията на функционалните напитки.     И пивото може да е... Разбери как
0
16415
Дядо Коледа няма слава на кулинар, затова тази година поканихме Баба Коледа!
07.12.2017
  Всяко семейство пази своя вълшебна рецепта, наследена от баба, за приготвяне на коледно ястие. Уютът и топлината, които тези гозби внасят у дома, ни припомниха, как нашите собствени баби приготвяха вкусни ястия,... Разбери как
0
21807
Нисковъглехидратна – високодинамична диета за заети момичета
27.10.2017
Рецепти за плочки и пеперуди зад волана Психолозите казват, че човек се отнася към своето тяло така, както се отнася към автомобила си. Ако даваш прекалено много газ или автомобилът ти е като войнишко канче, пълен с... Разбери как
0
21381
В диалог с храната
03.10.2017
Дойде време да преосмислим готвенето – с фурната Dialog от Miele за първи път се въвежда технология, при която електромагнитните вълни реагират по интелигентен начин на консистенцията на храната. Месото се изпича... Разбери как
0
22183

<<|1|2|3|4|5|...|15|16|>>



Silviya Ivanova се регистрира в сайта.
Моника Димова се регистрира в сайта.
Бойка Ставрева се регистрира в сайта.
Виктория Генадиева-Димитрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта