Любопитно

 
Ад за мазнините
22.03.2017
  Хелкор е нов термогеник, създаден да повиши термогенезата в тялото и е един от най-добрите продукти за регулиране на теглото в Испания, като заслужено обира овациите на всички изложения за хранителни добавки и спортни храни.     Подходящ за хора, които искат да топят мазнини –... Разбери как
0
259
Девет от десет обичат шоколад. Десетият лъже!
09.03.2017
  Най-грандиозното издание на Grand Chocolate Festival се проведе в София на 11 и 12 март в Интер Експо Център – близо 70 фирми представиха над 850 продукта, на повече от 80 щанда.     Любимият шоколадов вкус може да... Разбери как
1
23754
Деца в кухнята
08.03.2017
  Освен вкусно и забавно, времето, прекарано в кухнята може да се превърне и в изключително полезно занимание за децата, разкривайки им чудния свят на домашно приготвената храна и помагайки им да се хранят... Разбери как
0
7570
Купа Здравец-САГ се проведе за 6-та поредна година
17.02.2017
    Традиционното състезание по ски алпийски дисциплини за деца от 6 до 12 години отново събра стотици деца от цяла България в интересна надпревара над Пловдив.     Купа Здравец-САГ се провежда за шеста... Разбери как
0
7342
По чашка вино на ден
13.02.2017
  ... и се чувстваш подмладен. Тази шеговита перифраза на известната поговорка за ябълката и доктора се оказва съвършено вярна. Не само заради полезните качества на виното, а и защото любителите на тази напитка се... Разбери как
0
15564
Най-сладкият експонат
10.02.2017
  Наричан ненапразно „наркотик на щастието“, той се е превърнал в истинска страст за милиони малки и големи почитатели по целия свят и съвсем основателно заслужено може да се похвали със свой собствен... Разбери как
0
12463
2-рата най-добра дестинация за винен туризъм
08.02.2017
  В своя първи брой за тази година, престижното американско списание за вино „Wine Enthusiast“ класира България на 2-ро място сред 10-те най-добри дестинации за винен туризъм в света, сред които са страни като Италия,... Разбери как
0
13185
Кулинарен урок с Лора и Стоян и талантите на Tefal
30.01.2017
  Чаровните водещи Лора и Стоян от Бон Апети зарадваха с вкусен интерактивен урок големите победители в поредната вълна на кампанията Бон Апети с Tefal.     Кулинарното училище Amuse Bouche беше домакин на... Разбери как
0
19653
Изненадващите ползи от естествено ферментиралия соев сос
24.01.2017
Кой би предположил, колко полезни за здравето ни свойства има истинският соев сос – този, получен чрез естествена ферментация.         Проучвания показват,  че естествено ферментиралият соев сос... Разбери как
0
15423
Бързо и лесно е, когато в кухнята има Тefal талант
20.12.2016
  Забързани в динамичното си ежедневие не ни остава много време за кулинарни приключения вкъщи. Независимо от това, всеки от нас иска да може бързо и лесно да сготви любимите ястия за любимите хора.   За да... Разбери как
1
898

<<|1|2|3|4|5|...|11|12|>>



Надя шейтанова се регистрира в сайта.
Ярослава Янакиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта