Любопитно

 
Кулинариум в сезонa на листопадите
30.08.2018
    Септември е от месеците, които носят със себе си начало и край. „Отива си лятото, идва есента”, както се пее в една известна българска песен.       И не само това... Децата с неохота се разделят с дългата ваканция, за да приготвят отново учебниците и бележниците. Розовите... Разбери как
0
751
За бирата в кухнята и царете на плодовете
02.08.2018
  Когато обстановката през август се нажежи в истинския смисъл на думата, значи е дошло време за студена бира. И когато ръката обгърне запотената чаша и кехлибарената течност запрепуска на жадни глътки из тялото,... Разбери как
0
1958
Вкусно, по-вкусно… „Вкъщи“
30.07.2018
  ...или как един ресторант отвори и впечатли избрани гости           Посрещайки гостите си с топла домашна баница, Катето Евро разтърси каноните на ексклузивните заведения и откри ресторант... Разбери как
0
4030
Лютеница в кутийка за най-вкусната филийка
09.07.2018
  Помните ли вкуса на домашната лютеница, която през късното лято къкреше върху огъня и изпълваше въздуха наоколо с приказно благоухание? Онзи – позабравения – без изкуствени съставки...     Точно... Разбери как
0
4110
Сезонът на рибата и леките летни кюфтенца
04.07.2018
  Чакано и силно желано, лятото вече ни очарова с дълги дни и топли вечери. Любимецът сред сезоните сякаш минава неусетно и затова трябва бързо да се насладим на всички божествени вкусове, които ни... Разбери как
1
5471
Как да станем шеф-готвачи за една нощ?
03.07.2018
  Наскоро попаднахме на малко необичаен онлайн зов за помощ – някой спешно издирваше паста от хрян за ястието, което готвеше, без да е прочел рецептата докрай. С общи усилия беше посочен магазин, в който я... Разбери как
0
9177
Катето Евро отваря ресторант… „Вкъщи“
22.06.2018
  Телевизионната звезда ще провокира публиката с ексклузивно кулинарно изживяване – чрез споделено удоволствие от професионално приготвени ястия в домашна обстановка.       Любимата българска... Разбери как
1
14963
Ни риба, ни рак
18.05.2018
Рулцата от раци се правят от сурими (от японски) – термин, означаващ рибен протеин във формата на гел, охладен или замразен. Или иначе казано, в тях няма нищо рачешко, а те са по-скоро рибен продукт – обикновено филе... Разбери как
2
84445
Какво е терин?
16.05.2018
По принцип френски супник, който става част от съдовете за маса някъде през 18 век. Първоначално се е правел от сребро, по-късно от порцелан. Освен супа, в него са приготвяли и пастети – такива, каквито ние ги познаваме.... Разбери как
3
66712
Колкото по-стар, толкова по-скъп
14.05.2018
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците, които определено разбират от хубава храна, произвеждат около 3 милиона пити пармезан годишно.... Разбери как
0
63867

<<|1|2|3|4|5|...|16|17|>>



108 ДУШИ ОНЛАЙН
Presiyana коментира рецептата Кроасани с шоколад
Presiyana се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Торта баклава
Kaloyan Aleksandrov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта