Любопитно

Кой спечели книга „Сезони в кухнята на Лора и Стоян“
Кой спечели книга „Сезони в кухнята на Лора и Стоян“
01.07.2022
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много от вас взеха участие и показаха, че въпросът ни „На каква тема са премиерните епизоди на Бон Апети с Лора и Стоян, които... Разбери как
0
290
Да поръчваме ли вода от чешмата в софийските заведения?
Да поръчваме ли вода от чешмата в софийските заведения?
25.06.2022
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас обаче все още съществува мнението, че питейната вода е негодна или че заведенията не са подходящо място да се поръча чешмяна вода. С... Разбери как
0
1355
ТОП 10 вина за месец юни от Seewines
ТОП 10 вина за месец юни от Seewines
08.06.2022
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните месеци и хубаво червено вино до камината, а защото заедно с лятото идва и времето на големите приятелски събирания, на терасите и... Разбери как
0
5182
Какво забъркаха Кейт Мидълтън и децата ѝ
Какво забъркаха Кейт Мидълтън и децата ѝ
06.06.2022
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което няма как да не отбележим. Нещо повече, на снимките, публикувани в социалните мрежи, съпругата на британския принц Уилям е... Разбери как
0
943
Кои гъби са най-подходящи за пълнене?
Кои гъби са най-подходящи за пълнене?
30.05.2022
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията си и да покажем собствения си кулинарен почерк, правейки плънката неповторима. Ако имаме... Разбери как
0
659
Какъв е цветът на истинските моркови?
Какъв е цветът на истинските моркови?
23.05.2022
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да си ги представим други. Но e факт, че морковите са станали оранжеви впоследствие. Преди това те са били виолетови на цвят. А защо стават... Разбери как
0
629
Защо пълнозърнестото брашно е по-полезно?
Защо пълнозърнестото брашно е по-полезно?
20.05.2022
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно – по-полезно е то. Действително полезните вещества в зърното се намират в обвивката му и в зародиша. При... Разбери как
0
1288
Какво ще видите в новите епизоди на „Бон Апети“
Какво ще видите в новите епизоди на „Бон Апети“
16.04.2022
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че и вие ги очаквате с нетърпение. Талантливият екранен тандем се завръща с голяма доза вдъхновение за всички, които... Разбери как
0
1779
Цветя в чинията
Цветя в чинията
11.04.2022
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя, никак няма да ви затрудни, тъй като в кулинарното пространство отдавна се предлагат всевъзможни рецепти за ястия с... Разбери как
0
111873
Сладкият картоф на Америка
Сладкият картоф на Америка
04.04.2022
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически данни те са се отглеждат култивирано там поне от 5000 г. Сладките картофи са осигурявали съществуването... Разбери как
3
114179

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: