Любопитно

 
Купа Здравец-САГ се проведе за 6-та поредна година
17.02.2017
    Традиционното състезание по ски алпийски дисциплини за деца от 6 до 12 години отново събра стотици деца от цяла България в интересна надпревара над Пловдив.     Купа Здравец-САГ се провежда за шеста поредна година, за да зарадва всички деца с много емоции и приятни... Разбери как
0
5802
По чашка вино на ден
13.02.2017
  ... и се чувстваш подмладен. Тази шеговита перифраза на известната поговорка за ябълката и доктора се оказва съвършено вярна. Не само заради полезните качества на виното, а и защото любителите на тази напитка се... Разбери как
0
14593
Най-сладкият експонат
10.02.2017
  Наричан ненапразно „наркотик на щастието“, той се е превърнал в истинска страст за милиони малки и големи почитатели по целия свят и съвсем основателно заслужено може да се похвали със свой собствен... Разбери как
0
11561
2-рата най-добра дестинация за винен туризъм
08.02.2017
  В своя първи брой за тази година, престижното американско списание за вино „Wine Enthusiast“ класира България на 2-ро място сред 10-те най-добри дестинации за винен туризъм в света, сред които са страни като Италия,... Разбери как
0
12565
Кулинарен урок с Лора и Стоян и талантите на Tefal
30.01.2017
  Чаровните водещи Лора и Стоян от Бон Апети зарадваха с вкусен интерактивен урок големите победители в поредната вълна на кампанията Бон Апети с Tefal.     Кулинарното училище Amuse Bouche беше домакин на... Разбери как
0
19195
Изненадващите ползи от естествено ферментиралия соев сос
24.01.2017
Кой би предположил, колко полезни за здравето ни свойства има истинският соев сос – този, получен чрез естествена ферментация.         Проучвания показват,  че естествено ферментиралият соев сос... Разбери как
0
13211
Бързо и лесно е, когато в кухнята има Тefal талант
20.12.2016
  Забързани в динамичното си ежедневие не ни остава много време за кулинарни приключения вкъщи. Независимо от това, всеки от нас иска да може бързо и лесно да сготви любимите ястия за любимите хора.   За да... Разбери как
1
836
Екзотика през зимата
20.12.2016
В сезона на киселото зеле, тази зима ви предлагаме да преоткриете начина на приготвяне на този традиционен за България продукт, който винаги е актуален, благодарение на високото си съдържание на витамини А, B, С и К и... Разбери как
0
9626
Броени дни остават до края на първия етап в играта „Аз ям! търси най-добрия...
16.12.2016
  Аврам Големечков и фотографът Стоян Георгиев търсят най-оригиналните рецепти с кренвирши и наденици с марката Аз ям! до 19 декември   В края на годината брандът за продукти със свинско месо Аз ям! търси... Разбери как
0
8034
Вкусни срещи с Bornier и Бон Апети
13.12.2016
  По случай своя 200-годишен юбилей, тази година френската марка Bornier предостави на клиентите си възможност, да се потопят в уютната атмосфера на новия дом на Бон Апети, броени дни преди началото на коледните... Разбери как
0
16831

<<|1|2|3|4|5|...|11|12|>>



836 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта