Любопитно

Къде да хапнем перфектния бургер
Къде да хапнем перфектния бургер
16.05.2021
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да опитат бургери, опушени ребърца и хотдози, каквито досега не са опитвали. Зад идеята за създаването на това култово място стои... Разбери как
0
1497
Ново 5 от нас
Ново 5 от нас
16.05.2021
  Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „ Няколко идеи да сготвим с ...“. В нея ще ви даваме оригинални идеи за готвене с един продукт, например, пилешки гърди. Тя ще ви... Разбери как
0
3043
Какво е терин?
Какво е терин?
16.05.2021
По принцип френски супник, който става част от съдовете за маса някъде през 18 век. Първоначално се е правел от сребро, по-късно от порцелан. Освен супа, в него са приготвяли и пастети – такива, каквито ние ги познаваме.... Разбери как
3
104433
Дивият лук предсказва бъдещето
Дивият лук предсказва бъдещето
16.05.2021
Ромите в Румъния използват дивия лук за предсказване на бъдещето. Има поверия, че трябва да оградиш къщата си с див лук, за да прогониш болестите и дявола. Всъщност древните китайци са първите, които са... Разбери как
0
101180
Как да оживите ледените кубчета
Как да оживите ледените кубчета
16.05.2021
Всъщност е много просто – с парченца плодове, подправки или цветя. Могат да се оцветят или пък да се оформят в специални фигурки. На пазара отдавна се предлагат и оригинални формички за лед – букви, звезди,... Разбери как
2
101057
Нашата тайна за вкусна и здравословна Великденска трапеза!
Нашата тайна за вкусна и здравословна Великденска трапеза!
18.04.2021
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият нови рецепти, тайни и тънкости за празничната трапеза.   Започваме с една нова находка, която ще ни представи... Разбери как
0
4376
Предстои ни един истински
Предстои ни един истински "Вкусен Великден с Лора и Стоян" - ние нямаме...
05.04.2021
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви кажем преди старта на един проект, който правим в сътрудничество с Бон Апети и Woman.bg и посвещаваме на храната, като удоволствие и... Разбери как
0
735
Колкото по-стар, толкова по-скъп
Колкото по-стар, толкова по-скъп
11.02.2021
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците, които определено разбират от хубава храна, произвеждат около 3 милиона пити пармезан годишно.... Разбери как
0
113661
Палачинките, наречени Сюзет
Палачинките, наречени Сюзет
02.02.2021
  Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че когато някой готвач сътвори неустоимо вкусен десерт, обикновено го кръщава на някоя неустоимо красива жена…... Разбери как
0
92919
Чери домати вместо пуканки
Чери домати вместо пуканки
14.01.2021
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете са си откровено сладникави. Маринованите доматчета служат не само за овкусяване на различни ястия, но успешно... Разбери как
0
102432

Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: