Любопитно

 
Лютеница в кутийка за най-вкусната филийка
09.07.2018
  Помните ли вкуса на домашната лютеница, която през късното лято къкреше върху огъня и изпълваше въздуха наоколо с приказно благоухание? Онзи – позабравения – без изкуствени съставки...     Точно този неподправен вкус е характерен и за Лютеница Първомай, която предлага качество... Разбери как
0
2569
Сезонът на рибата и леките летни кюфтенца
04.07.2018
  Чакано и силно желано, лятото вече ни очарова с дълги дни и топли вечери. Любимецът сред сезоните сякаш минава неусетно и затова трябва бързо да се насладим на всички божествени вкусове, които ни... Разбери как
1
2526
Как да станем шеф-готвачи за една нощ?
03.07.2018
  Наскоро попаднахме на малко необичаен онлайн зов за помощ – някой спешно издирваше паста от хрян за ястието, което готвеше, без да е прочел рецептата докрай. С общи усилия беше посочен магазин, в който я... Разбери как
0
6944
Катето Евро отваря ресторант… „Вкъщи“
22.06.2018
  Телевизионната звезда ще провокира публиката с ексклузивно кулинарно изживяване – чрез споделено удоволствие от професионално приготвени ястия в домашна обстановка.       Любимата българска... Разбери как
1
12172
Ни риба, ни рак
18.05.2018
Рулцата от раци се правят от сурими (от японски) – термин, означаващ рибен протеин във формата на гел, охладен или замразен. Или иначе казано, в тях няма нищо рачешко, а те са по-скоро рибен продукт – обикновено филе... Разбери как
2
82660
Какво е терин?
16.05.2018
По принцип френски супник, който става част от съдовете за маса някъде през 18 век. Първоначално се е правел от сребро, по-късно от порцелан. Освен супа, в него са приготвяли и пастети – такива, каквито ние ги познаваме.... Разбери как
3
65001
Колкото по-стар, толкова по-скъп
14.05.2018
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците, които определено разбират от хубава храна, произвеждат около 3 милиона пити пармезан годишно.... Разбери как
0
62267
Дивият лук предсказва бъдещето
11.05.2018
Ромите в Румъния използват дивия лук за предсказване на бъдещето. Има поверия, че трябва да оградиш къщата си с див лук, за да прогониш болестите и дявола. Всъщност древните китайци са първите, които са... Разбери как
0
62299
Чери домати вместо пуканки
09.05.2018
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете са си откровено сладникави. Маринованите доматчета служат не само за овкусяване на различни ястия, но успешно... Разбери как
0
61797
Как да оживите ледените кубчета
07.05.2018
Всъщност е много просто – с парченца плодове, подправки или цветя. Могат да се оцветят или пък да се оформят в специални фигурки. На пазара отдавна се предлагат и оригинални формички за лед – букви, звезди,... Разбери как
2
62063

<<|1|2|3|4|5|...|16|17|>>



236 ДУШИ ОНЛАЙН
Г-ца Минчева се регистрира в сайта.
Violeta Danova се регистрира в сайта.
Яна се регистрира в сайта.
Spas Kotev се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Торта \"Алмонд\"
krastana коментира рецептата Плодова пита
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта