Любопитно

 
Сладко лято
04.07.2019
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината, свободата... А защо не и храната? Особено богатството от сочни плодове! В летния брой на списание BILLA Кулинариум изобилието от плодове е превърнато в истинско пиршество за сетивата. Ще ги откриете... Разбери как
0
510
Нека да е лято
30.05.2019
Едва го дочакахме... И ето, че е тук. Замириса на море, на ваканция, на безкрайни вечери с приятели, на пътуване и на нови приключения. Лятото е и парче сочна диня, кочан сладка царевица, пълна купа с черноморски миди и... Разбери как
0
1000
Барбекю за начинаещи
15.05.2019
Дойде ли хубавото време, по поляни, дворове и балкони задимяват цели армии от барбекюта. Около тях се навъртат всички, опушеният аромат привлича като магнит. Истината е, че печеното на огън месо е едно от най-вкусните... Разбери как
0
757
Крехко агнешко за Гергьовден
02.05.2019
Най-хубавият пролетен празник наближава и агнешкото отново ще заеме централно място на трапезата. Защото на този ден празнуват не само Георги и Гергана, а целият български народ. Сигурни сме, че всяка домакиня има поне... Разбери как
0
884
Как се спасява планета
22.04.2019
“С диета!” отговарят 19 учени от EAT-Lancet комисията.  ЕАТ е нестопанска организация, поставила си за цел да изгради справедлива и устойчива система за здравословно изхранване на човечеството и опазване на... Разбери как
0
1729
Вкусът на пролетта
04.04.2019
Тя идва с първите сезонни плодове и зеленчуци, обагрени в различни цветове. Ухае на разцъфнали клонки, на току-що поникнала трева, на зелена свежест. Да ѝ се насладим по най-вкусния начин с пролетния брой на списание BILLA... Разбери как
0
1476
Торти и прасета
11.02.2019
  “… Три дни яли, пили и се веселили. КРАЙ”. Краят, Дами и Господа, е само в приказките. В истинския живот жабата рядко се превръща в принц, златните рибки не превеждат крупни суми по банковите ни сметки и... Разбери как
0
4254
Зимнопразнично
10.12.2018
  Голяма чаровница е зимата. И толкова разнолика. Може да е бяла или изцапана с кал и киша, слънчева или мрачна, мека или сковаващо мразовита.           И няма сезон, който да предлага толкова... Разбери как
0
21754
Нещо по-така за празника
26.11.2018
През годините  страстта към сладкишите не е подминала нито велики личности, нито пък световноизвестни филмови звезди, творци и владетели... Колкото са по-изкусителни – толкова по-желани на трапезата ни са сладките... Разбери как
0
27114
Порция кулинарна класика за празника
26.11.2018
  Наред с характерното очарование, което му е присъщо, всеки сезон носи и своите кулинарни предпочитания. На прага на зимата във въздуха вече се разнася сладкото ухание на празник, а небцето предвкусва любимите... Разбери как
0
27884

<<|1|2|3|4|5|...|17|18|>>



яна се регистрира в сайта.
Зорница Тодорова коментира рецептата Яхния от нахут
Чародейка коментира рецептата Пастет от гъби
Чародейка коментира рецептата Аджика с орехи
Чародейка коментира рецептата Гъби в соев сос
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта