Царевичен кейк с праз и сирене
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
20.11.2019 Не обичам бяло месо особено, но тук стана приятно сочно. Сместа за овалване ми излезе доста за това количество месо - по-малко бих направила друг път.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2019 Обикновенно пилешкото филе ми става сухо на тиган, но по тази рецепта стана много сочно и ароматно. Изпекох си и картофки с розмарин и чесън за гарнитура.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2014 Страхотна рецепта, а и доста бързо се приготвя.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2013 Филетата стават страхотни. Много сочни и ароматни.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2013 Уникално вкусни!
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...