Царевичен кейк с праз и сирене
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2023 По принцип не харесвам много пиле, но така сготвено става много хубаво. И децата го харесаха.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2023 Хареса се на цялото семейство!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
20.11.2019 Не обичам бяло месо особено, но тук стана приятно сочно. Сместа за овалване ми излезе доста за това количество месо - по-малко бих направила друг път.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2019 Обикновенно пилешкото филе ми става сухо на тиган, но по тази рецепта стана много сочно и ароматно. Изпекох си и картофки с розмарин и чесън за гарнитура.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2014 Страхотна рецепта, а и доста бързо се приготвя.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...