Царевичен кейк с праз и сирене
Лора и Стоян
1 1/2 ч. ч. ориз „Арборио” 1 глава лук 2 скилидки чесън 50 г сирене „Пекорино” 60 г кедрови ядки 3 ч. ч. зеленчуков бульон 1 ч. ч. бяло сухо вино 3 с. л. краве масло 2 с. л. зехтин 1 връзка пресен босилек сол и бял пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 На драго сърце ,бих направила малка забележка:има домакини от провинцята-там,където не могат да се намерят някои продукти,пък и названието не им е ясно.Идвам за кой ли път до извода:България е само София. Благодаря.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...