Топла есенна салата

Дата: 18.10.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 малки глави карфиол
3 глави червено цвекло
5 моркова
60 мл зехтин
1 връзка магданоз
за дресинга:
40 мл Понзу Цитрус соев сос Kikkoman
60 мл зехтин
2 с. л. горчица
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Топла есенна салатаКарфиолът се почиства и се разделя на малки розички.

2
Топла есенна салата 2Морковите и цвеклото се обелват. Морковите се нарязват на шайби.
3
Топла есенна салата 3Цвеклото се реже на кубчета.
4
Топла есенна салата 4Зеленчуците се заливат със зехтина.
5
Топла есенна салата 5Пекат се около 15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
6
Топла есенна салата 6Понзу сосът Kikkoman се смесва с горчицата и зехтина.
7
Топла есенна салата 7Разбиват се с телена бъркалка.
8
Топла есенна салата 8Топлите зеленчуци се заливат с дресинга.
9
Топла есенна салата 9Разбъркват се с наситнения магданоз и се поднасят.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

29.10.2018
Не ми допадна.
1.
Изпрати
лично съобщение

23.10.2018
Чудесна салата! Към дресинга може да се добави чесън.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


101 ДУШИ ОНЛАЙН
Orhan Adem се регистрира в сайта.
Виждан Ахмед коментира рецептата Салата Капрезе
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта