Лятна салата с кускус
Лора и Стоян
1 кг картофи 10 яйца 400 г Салам Бургас Маджаров 30 г краве масло 200 г майонеза 200 г Кисело мляко Маджаров 1 връзка копър 1/4 връзка пресен лук (зелената част) 1 глава червен лук сол и черен пипер на вкус |
1 | ![]() | Саламът се нарязва на полумесеци. |
2 | ![]() | Запържва се в тиган с маслото до златисто - за около 5 минути. |
3 | ![]() | Картофите се сваряват, обелват се и се нарязват на кубчета. |
4 | ![]() | Яйцата се сваряват и се обелват. Белтъците се отделят от жълтъците и се нарязват на кубчета. |
5 | ![]() | Жълтъците се разбиват с киселото мляко и майонезата. |
6 | ![]() | Прибавя се предварително наситненият копър и сосът се овкусява със сол и черен пипер. Разбърква се отново. |
7 | ![]() | В купа се сипват картофите, белтъците, саламът, нарязаният на малки кубчета червен лук и сосът. Разбърква се.
|
8 | ![]() | Салатата се сервира с наситнен пресен лук. |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...