Печено брюкселско зеле
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Много лесна и вкусна рецепта. Бързо се приготвя. Много благодаря за идеята. Аз също сложих кисело мляко. Една забележка - ако се слагат зелените пера на праза е добре да се задушат първо, защото остават малко твърди.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2013 добре стана, но се наложи да го оставя да се пече по-дълго от посоченото време. После (по моя идея) настъргах пармезан.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2013 Страхотно за закуска или следобедно хапване! А как мирише докато се пече....! :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2013 Много вкусно и страхотно лесно и бързо за приготвяне. Подходящо и за гарнитура и за основно ястие.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2014 трябва да е хубаво. Може да се подава с заквасена сметана.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...