Печено брюкселско зеле
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Много лесна и вкусна рецепта. Бързо се приготвя. Много благодаря за идеята. Аз също сложих кисело мляко. Една забележка - ако се слагат зелените пера на праза е добре да се задушат първо, защото остават малко твърди.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2013 добре стана, но се наложи да го оставя да се пече по-дълго от посоченото време. После (по моя идея) настъргах пармезан.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2013 Страхотно за закуска или следобедно хапване! А как мирише докато се пече....! :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2013 Много вкусно и страхотно лесно и бързо за приготвяне. Подходящо и за гарнитура и за основно ястие.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2014 трябва да е хубаво. Може да се подава с заквасена сметана.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...