Пържени картофи с лимонова сол и розмарин
Лора и Стоян
17. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2016 Рецептата отнема повече време от описаното. Само да свариш картофите на пара, отнема около час. Хлебните трохи ги направих в кухненския робот. Зелето другия път също бих го пуснала, за да се смила на ситно. Иначе кюфтетата станаха хрупкави и вкусни :)
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Страхотна рецепта.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2014 Пропуснах хвойната, но и без нея станаха много вкусни. Харесва ми, че не се пържат, а коричката наистина е хрупкава.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Много интересно съчетание на вкусове! Тъй като реших да я приготвя за един обяд, а нямах крема сирене и хвойна направих следните корекции:
- внесто крема сирене - топено сирене, нарязано на малки парченца, което се затопля от сгрятото зеле
- вместо хвойна - червен пипер, черен пипер и копър
За да се споят продуктите използвах едно яйце, тъй като топеното сирене няма качествата на крема сиренето, но пък е по-неутрално на вкус и не са много солени :)
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2014 Станаха изключително вкусни :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...