Глазирани моркови

Дата: 19.02.2013
Източник: Бон Апети
Глазирани моркови
 
Необходими продукти:
2 връзки големи моркови
1 люта чушка „Пеперончини”
3 с. л. зехтин „Екстра върджин”
1 с. л. винен оцет
1 с. л. бахарат
2 с. л. светла кафява захар
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Глазирани моркови
Морковите се измиват, обелват, като част от зелените дръжки се оставят.

 


2
Глазирани моркови 2
В купа се смесват зехтинът, кафявата захар, оцетът, стритото пеперончино, бахарат, сол и черен пипер.

 

 

 


3
Глазирани моркови 3
Морковите се разрязват наполовина, поставят се в плитка тава с незалепващо покритие, намазват се добре с ароматната смес и се пекат в загрята на 220 градуса фурна, с вентилатор, за около 20 минути.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2013
вкусни
1.
Изпрати
лично съобщение

09.08.2013
Рецептата е една от любимите ми за моркови!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Теодора се регистрира в сайта.
нели иванова се регистрира в сайта.
Yanni MC коментира рецептата Сусамки
Yanni MC се регистрира в сайта.
Sasho Petkov се регистрира в сайта.
Meggie Staneva се регистрира в сайта.
Мария Димитрова се регистрира в сайта.
Lora Dimitrova се регистрира в сайта.
СВЕТЛАНА се регистрира в сайта.
Nadia Toncheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта