Банички със сьомга и сусам
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2015 Става бързо,здравословно и с малко продукти.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 Наистина интересен и вкусен начин да сготвиш авокадо! Бързо, лесно и ммммм вкусно! Поредната ваша страхотна рецепта! :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2014 вкусно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2014 Аз съм чувала, че авокадото губи полезните си мазнини като премине термична обработка, но това си е нормално както повечето полезни храни.. медът и той например. Така или иначе, просто разкошно ❤️
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Нямаме колега с име \"Бастуни\" при нас, но все пак ще уточним - авокадото горчи,само ако се препече!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...