Гратен от резене

Дата: 26.01.2013
Източник: Бон Апети
Гратен от резене
 
Необходими продукти:
4 бр. резене
100 мл животинска сметана
2 филии бял хляб
1 с. л. краве масло
2 с. л. зехтин
1 ч. л. семе от копър
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гратен от резене
Резенето се нарязва натънко.

 


2
Гратен от резене 2
Запържва се в сгорещени масло и 1 с. л. от зехтина, докато леко омекне. Подправя се със сол и черен пипер.

 


3
Гратен от резене 3
Прехвърля се в тава, овкусява се със стритото в хаванче семе от копър, залива се със сметаната, поръсва се с трохите от хляба и се полива с останалия зехтин.

 


4
Гратен от резене 4
Пече се в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор, за около 30 минути. Нарязва се на парчета и се поднася.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


180 ДУШИ ОНЛАЙН
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта