Тосканска бобена супа
Лора и Стоян
![]() |
5 яйца 1/2 кг спанак 300-400 мл прясно мляко 50-100 г сирене "Ементал" или "Гауда" (кашкавал) 50 г краве масло 1 с. л. брашно 2 щипки индийско орехче черен пипер и сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.12.2015 Малко в повече дойде соса,но пък на вкус не бяха никак лоши.
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...