Мариновани калмари
Лора и Стоян
![]() |
200 г зрял фасул 2 дафинови листа 3 с. л. оцет 1 стрък чесън 4-5 клонки целина 1 глава лук 2 моркова 8 скилидки чесън 7-8 шепи коприва 1 ч. л. мащерка |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2014 Обожавам коприва. Благодаря за интересната рецепта.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...