Постен сладкиш с тиква
Лора и Стоян
250 г брашно (+ за разточване) 140 г захар 120 г краве масло (на стайна температура) 50 мл прясно мляко 1 яйце (размер L) 1 пакетче бурбонска ванилова захар (10 г) 1 ч. л. бакпулвер 1/4 ч. л. сол бял и черен шоколад за украса захарна украса за сладки |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2020 Страхотни!
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2017 :)
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2015 НА ВЪНШЕН ВИД НЕ СТАНАХА МНОГО ДОБРЕ НО НА ВКУС СА ОТЛИЧНИ
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2015 Много съм доволна от резултата! Аз лично добавих към едната тава канела и лъжица мед,, за да има вкусово разнообразие. Декорирах само с шоколад, тъй като нямам шприц се получи леко инфантилна визия, но и тя има своя чар.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...