Кростини с пилешки дробчета

Апетитно предястие
Източник: Бон Апети
Дата: 02.02.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1–2 багети
500 г охладени пилешки дробчета
60 мл олио
20 г пресен джинджифил
4 скилидки чесън
1/2 връзка кориандър
1 червена чушка
1 глава лук
2 с. л. соев сос с малко сол „Kikkoman“
2 с. л. кетчуп
1 с. л. сос „Терияки“
зехтин за поливане

Бон Апети препоръчва:

 


Начин на приготвяне:
1
Кростини с пилешки дробчета
Дробчетата се почистват и се нарязват наедро.
2
Кростини с пилешки дробчета 2
Чесънът и джинджифилът се смилат в чопър, а чушката се нарязва на кубчета.
3
Кростини с пилешки дробчета 3
Лукът се реже наситно и се запържва в олиото до златисто.
4
Кростини с пилешки дробчета 4
Изважда се и в същия съд на няколко пъти се запържват дробчетата.
5
Кростини с пилешки дробчета 5
Връща се лукът, прибавят се чесънът, джинджифилът и чушката.
6
Кростини с пилешки дробчета 6
Наливат се кетчупът, соевият сос и сосът „Терияки“, готви се за кратко и се отстранява от котлона.
7
Кростини с пилешки дробчета 7
Хлябът се реже на филийки, полива се със зехтин и се запича до златисто в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
8
Кростини с пилешки дробчета 8
Върху всяка филийка се поставят дробчетата със сос.
9
Кростини с пилешки дробчета 9
Кростините се гарнират с листа кориандър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


210 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: