Патладжани с чесън

Дата: 15.06.2002
Източник: Бон Апети
Патладжани с чесън
 
Необходими продукти:
3 патладжана
2 глави чесън
4-5 с. л. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Патладжани с чесънПатладжаните се разрязват на две половини, посоляват се и се слагат под наклон в тавичка, за да се отцедят от горчивия сок.
2
Патладжани с чесън 2След това в меката част на патладжаните се правят няколко разреза и в тях се слага нарязаният на парченца чесън.
3
Патладжани с чесън 3Поставят се в тавичка, намазват се със зехтин, налива се малко вода, за да не залепнат, и се пекат при температура 180 градуса. Когато са готови, се поръсват обилно с магданоз и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ELLE коментира рецептата Лазаня
Temi се регистрира в сайта.
Олга Петрова коментира рецептата Ризото “Миланезе”
Петър Маринов Маринов се регистрира в сайта.
Elitsa Radeva се регистрира в сайта.
josem се регистрира в сайта.
zenata коментира рецептата Шведска бадемова торта
Мариела Димитрова се регистрира в сайта.
Пехливанян се регистрира в сайта.
Dido6kata коментира рецептата Шведска бадемова торта
Dido6kata се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта