Патладжани с чесън

Дата: 15.06.2002
Източник: Бон Апети
Патладжани с чесън
 
Необходими продукти:
3 патладжана
2 глави чесън
4-5 с. л. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Патладжани с чесънПатладжаните се разрязват на две половини, посоляват се и се слагат под наклон в тавичка, за да се отцедят от горчивия сок.
2
Патладжани с чесън 2След това в меката част на патладжаните се правят няколко разреза и в тях се слага нарязаният на парченца чесън.
3
Патладжани с чесън 3Поставят се в тавичка, намазват се със зехтин, налива се малко вода, за да не залепнат, и се пекат при температура 180 градуса. Когато са готови, се поръсват обилно с магданоз и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта