Коприва соте с чеснов фасул
Лора и Стоян
![]() |
200 г гъби магданоз 1 ч. л. босилек 1 с. л. оцет 4 с. л. олио 2 скилидки чесън 4-5 домата 1 ч. л. сух риган 1/2 к. ч. олио сок от 1/2 лимон 2 скилидки чесън 2 клонки мащерка 2 глави лук 3 патладжана 4 чушки 4 тиквички сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...