Мелнишки кaтък

Дата: 15.02.2002
Източник: Бон Апети
Мелнишки кaтък
 
Необходими продукти:
2 кофички кисело мляко
250 г овче сирене
4 скилидки чесън
50 г краве масло
кисели краставички
 

Начин на приготвяне:
1
Мелнишки кaтъкМлякото се поставя в тензух и се оставя да престои една нощ, за да се отцеди. Чесънът се счуква и се размесва с разтопено масло.
2
Мелнишки кaтък 2Сиренето се настъргва в купа и се смесва с изцеденото мляко и счукания чесън.
3
Мелнишки кaтък 3Сместа се шприцова върху разрязани на две и издълбани кисели краставички. Кaтъкът може да се поднесе и с пресни краставици или домати.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Емил Петков се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Юфка кебап
Маргарита Ганева се регистрира в сайта.
s. се регистрира в сайта.
Мариана Матева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта