Тефтели „Таралежчета“
Лора и Стоян
200 г бекон 100 г кисели краставички 4 моркова 150 г глава целина 3 корена пащърнак 3 скилидки чесън 5 яйца 200 мл пилешки бульон 1 щипка риган | за каймата: 500 г смляно месо от телешка плешка 500 г смляно месо от свинска плешка 100 мл прясно мляко 1 яйце 3 филийки хляб 1 стрък праз 1/4 връзка магданоз 1 с. л. олио 1 ч. л. сух риган сол и черен пипер на вкус |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2018 Малко тежка храна стана дори и за моето месоядно момче.
Съгласна съм със Звездица относно времето за приготвяне - и на мен винаги ми отнема много повече от това, което е посочено в сайта.
| ![]() |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2018 Супер е , направих го без бекон а с кашкавал.
| ![]() |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2017 И моето руло се получи доста вкусно!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2017 Какво да кажа?) Рецептите на Лора и Стоян са толкова точни и най-вече вкусни, че готвя от доста време, прилагайки техните кулинарни изкушения. Само с едно не съм съгласна - или аз съм мудна, или те са сръчни (работейки с 4 ръце), но на мен никога не ми стига означеното време за изпълнение. Например за тази рецепта се тутках около 3 часа + печенето де.)))
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2017 есктра! е, малко позабравих бекона... но пък сега аромата се носи прекрасно из кухнята!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...