Картофи на фурна с бял сос
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2024 Чудесна рецепта, правя ги много често, но с изменения, които не са умишлени. Например никога не съм ги приготвяла с черен ориз, днес ги сервирах с печени картофи. Също понякога ползвам за добавка към галетата домашно приготвена шарена сол, в която тиквените ми семки са преобладаващи. За шницелите съм спазвала и точната инструкция, много са вкусни. Често завишавам количеството галета, вероятни ги правя по-тънки и отива повече. Все някой път ще ги инаправя съвсем точно.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...