Фасулата

Източник: Бон Апети
Дата: 12.03.2002
Фасулата
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. бял фасул
2 моркова
1/4 буркан стерилизирани домати
1 глава лук
1 връзка магданоз
1 к. ч. зехтин
2 щипки мащерка
2 щипки риган
1 стрък целина


Начин на приготвяне:
1
Фасулата
Фасулът се накисва в студена вода и престоява една нощ. След това водата се изхвърля, налива се нова, кипва се и се изхвърля. Фасулът отново се залива с вода (1 1/2 л).
2
Фасулата 2
Лукът и морковът се нарязват надребно, поставят се при фасула, налива се зехтин. Вари се 40-50 минути.
3
Фасулата 3
Накрая се добавят нарязани надребно домати, посолява се и варенето продължава още 20 минути.
4
Фасулата 4
Прибавят се подправките и се вари няколко минути, след което супата е готова за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


233 ДУШИ ОНЛАЙН
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
Офи коментира рецептата Бухти „Сърце“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: