Лозови сарми с телешко и естрагон
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2023 Добра идея е - стопля, с доста сос. Направих го с бутчета!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2020 Много вкусно! Аз не сложих брашно на пилешкото и така също се получи. Семейството твърди ,че и гъби ще му отиват много . Да ви е сладко !
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2019 Не е лошо, но малко в повече ми дойде червения пипер.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2018 Страхотно е, моят вариянт включва пушен червен пипер, който много върви на чушките, лют пипер и накрая сервирам с ориз.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2014 Лесно и много вкусно ястие! Комбинирах го с варен ориз, но с хубав хляб да топиш от соса е супер!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...