Лозови сарми с телешко и естрагон
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.07.2020 Много вкусно! Аз не сложих брашно на пилешкото и така също се получи. Семейството твърди ,че и гъби ще му отиват много . Да ви е сладко !
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2019 Не е лошо, но малко в повече ми дойде червения пипер.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2018 Страхотно е, моят вариянт включва пушен червен пипер, който много върви на чушките, лют пипер и накрая сервирам с ориз.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2014 Лесно и много вкусно ястие! Комбинирах го с варен ориз, но с хубав хляб да топиш от соса е супер!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.07.2014 Много приятен вкус!
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...