Пълнени хлебчета с яйца и сирене
Лора и Стоян
![]() |
2 ч. ч. ориз „Арборио” 500 г печурки 1 глава лук 100 г сирене „Пармезан” 6 ч. ч. зеленчуков бульон 80 г краве масло 4 с. л. олио 2 с. л. тъмен ром кората от 1 лимон 1/3 връзка магданоз |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2013 Стана много вкусно. Изключих единствено рома от рецептата, но въпреки това е превъзходно и лесно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих го току що, но добавих и сол без да съобразя, че бульона и пармезана съдържат сол и освен пресоления вкус, мога да кажа, че е доста вкусно!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...