Свински гърди на грил

Дата: 05.10.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г свински гърди без кост (нарязани на ленти)
100 мл Терияки барбекю сос с мед
50 мл оризов оцет
50 мл олио (+ 2 с. л.)
2 моркова
1/4 глава бяло зеле
1/4 връзка пресен кориандър
4 с. л. соев сос
1 с. л. сусам
1/2 с. л. захар
1 ч. л. сос „Шрирача“
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Свински гърди на грилТерияки сосът се разбърква със соса „Шрирача“ и 2 с. л. олио.
2
Свински гърди на грил 2Гърдите се намазват добре с получения сос.
3
Свински гърди на грил 3Месото се пече на грил, от двете страни, до златисто.
4
Свински гърди на грил 4Морковите се настъргват на едро ренде, зелето се нарязва на тънко, разбъркват се в купа.
5
Свински гърди на грил 5Олиото, захарта, оцетът и соевият сос се кипват.
6
Свински гърди на грил 6Зеленчуците се заливат с горещия дресинг, разбъркват се и се оставят за 10 минути. След това се поръсват с накълцан кориандър и със запечен сусам.
7
Свински гърди на грил 7Гърдите се сервират със салатата.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


139 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Пилешки пастет
Mariyana Petrova коментира рецептата Заешко с гъби и сметана
Деница Георгиева се регистрира в сайта.
SChatsi се регистрира в сайта.
Кремена коментира рецептата Доматени кюфтета
Diana Gavrailova се регистрира в сайта.
vangeliq се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта