Кашкавал на фурна

Дата: 13.09.2017
Източник: Малина
ТИТЛА: Чирак
Кашкавал на фурнаКашкавал на фурнаКашкавал на фурна
 
Необходими продукти:
600 г кашкавал
50 г краве масло
1 ч. ч. прясно мляко
5 яйца
5 с. л. брашно
1 домат
черен пипер, кимион и чубрица на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Кашкавалът се почиства от кората и се настъргва на едро ренде.
2
Брашното се разбива с млякото и яйцата и към тях се прибавят настърганият кашкавал и черен пипер на вкус.
3
Сместа се разбърква добре и се изсипва в тавичка с предварително разтопеното масло.
4
Отгоре се нареждат резени домат и парченца масло. Ястието се пече около 45 минути в загрята на 220 градуса фурна. Нарязва се на парчета и се поднася топло.


Съвет:
Препоръчително е, да се пече на горен и долен реотан, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Любомир Кютукчиев се регистрира в сайта.
Николова се регистрира в сайта.
Rozalina Stancheva се регистрира в сайта.
Лоивив се регистрира в сайта.
Denitsa Stoyanova се регистрира в сайта.
Елеонора Иванова се регистрира в сайта.
Ruslan Dimov коментира рецептата Мусака
Pervin Mustantikova се регистрира в сайта.
Пантофка Кристална се регистрира в сайта.
Velislava Ilieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта