Пълнени тиквички с кайма
Лора и Стоян
600 г филе от тилапия 60 г краве масло 50 г сирене „Пармезан“ 180 мл животинска сметана 8 печени червени чушки 1 скилидка чесън 1 глава лук 1 стрък розмарин сол и черен пипер на вкус | за гарнитурата: 300 г ориз „Басмати“ 50 г пресен джинджифил 20 мл олио 2 стръка пресен лук 2 скилидки чесън сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2017 Определено ще повторя!
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...