Мини чийз кейкове
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2020 Забравих да предупредя по-неопитните (това НЕ Е ПОСОЧЕНО в рецептата!). За крема - към карамела налейте ГОРЕЩА сметана и то много внимателно, за да не се изгорите! Успех!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2019 Ей, не се отказахте да използвате в рецептите продукти като кремотартар, който не е познат на повечето любители-готвачи, а и да се намери е с цена майка си и баща си. При такива случаи просто напишете с какво се заменя - напр. лимонов сок или лимонтузу - поне аз така правя. Иначе рецептата е добра!:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2019 Какво е кремотартар?
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...