Ягодов мус
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2018 Много вкусен, но и аз бих намалила шоколада. Колкото повече престоява, става по-хубав :-)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2018 Бих сложила по-малко шоколад. Вкусът му доминира над крема сиренето!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2018 Марина, не е желателно, до сладкиша да достига вода, затова и формата за печене се завива много добре с алуминиево фолио.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2018 Когато го приготвих се притесних, че водата беше попаднала под фолиото и беше намокрила чийзкейка в основата.Това нормално ли е или трябва да се опакова по-добре?
Добре, че не се беше разводнил и успях да го сервирам след като престоя няколко часа в хладилника.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2017 Г-жа Проданова, водата трябва да е около 2-3 пръста. Десертът се оставя да изстине във фурната, като не е необходимо да се изважда от тавата с водата.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...