Сладоледени трюфели „Тирамису“

Дата: 12.05.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г сирене „Маскарпоне“
200 г шоколадов кувертюр (дропс)
190 г захар
100 г бишкоти
10 г бурбонска ванилова захар
200 мл животинска сметана
50 мл десертно вино „Марсала“
4 жълтъка
2 с. л. инстантно кафе
 

Начин на приготвяне:
1
Сладоледени трюфели „Тирамису“Жълтъците, захарта, кафето и марсалата се готвят на водна баня, докато станат на гъст крем, след което се оставят да се охладят леко.
2
Сладоледени трюфели „Тирамису“ 2Маскарпонето се разбърква с ваниловата захар, към него се добавя кремът от жълтъците.
3
Сладоледени трюфели „Тирамису“ 3Разбърква се с телена бъркалка, добавят се накълцаните бишкоти и предварително разбитата сметана. Разбърква се.
4
Сладоледени трюфели „Тирамису“ 4Сместа се оставя във фризер, да стегне, за да може да се оформят топки. Поставят се в тава, с хартия за печене на дъното и се прибират във фризер, за да стегнат.
5
Сладоледени трюфели „Тирамису“ 5След това се заливат с разтопен черен шоколад.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


360 ДУШИ ОНЛАЙН
Криси Тошева се регистрира в сайта.
Tania Velkova се регистрира в сайта.
Valentina Petrova Georgieva се регистрира в сайта.
Албена Атанасова коментира рецептата Ягодово парфе
Kremena Dimitrova се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Разядка от авокадо
Антония коментира рецептата Торта „Пататник“
Дебора Иванова се регистрира в сайта.
Силвия се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта