Крем карамел
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2020 Не се притеснявайте, ако сместа седи на парцали, това е нормално, защото маслото като мазнина не е съвместимо с останалите течни съставки. Когато добавите брашното, всичко ще се оправи :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2020 Здравейте, започнах да правя рецептата. Разбих захарта и маслото, след това добавих прясното мляко, яйцата и заквасената сметана, но сместа ми се преби. Всички продукти бяха пресни. Каква може да бъде причината?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...