Ve6erka

Ve6erka
ТИТЛА: Експериментатор
445 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
14.09.2020
Ще пробвам! Звучи ми вкусно! Деничка, благодаря, че сподели проблема, Сложи цяло пакетче бакпулвер или малко сода и няма как да не бухне. И фурната добре загрята. Имам въпрос към Лора и Стоян 0 става ли с българско крема сирене ?
2
28.05.2020
Сготвих с мерак. Удвоих продуктите за 4 порции. Яде се, но не е моята рецепта за омлет. Бухна доста, после спихна. Много тестено стана и не ми се връзва с понятието омлет - брашното е твърде много цели 100 г (двойно за 4 порции - 200 г).. Едва ли ще повторя.
3
23.03.2020
под рецепта Целувчен сладкиш
Забравих да предупредя по-неопитните (това НЕ Е ПОСОЧЕНО в рецептата!). За крема - към карамела налейте ГОРЕЩА сметана и то много внимателно, за да не се изгорите! Успех!
4
15.02.2020
Загрятия сироп достатъчен ли е да пастьоризира белтъците срещу салмонела? При проба ще ползвам порторкаловия шприц (от Била) и сашетата с настърганите корички на Йоткер (нямам им вяра на био-цитрусите)
5
02.11.2019
Правих сладкиша в правоъгълна форма (2 еднакви алум. форми за еднократна употреба - пак с хартия). Най-отгоре сложих допълнително сметанов сняг - тук-таме небрежно вместо пудра захар. Освен това, вместо боровинки могат да се ползват филетирани портокали или мандарини (ще пробвам и с киви скоро). Става много ефектно!
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Изпрати
съобщение:



Анна коментира рецептата Ризото с праз
Анна коментира рецептата Панирани кашкавалчета
Боряна Дочева се регистрира в сайта.
Mil@ се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта