Ve6erka

Ve6erka
ТИТЛА: Експериментатор
371 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
28.06.2018
под рецепта Цитрусово сладко
Правя го, но по по-различен начин. Не бих употребила и корите, защото дори и да са био, просто не вярвам, че са такива освен по цената. И второ, кората на цитрусите дава доста горчив нюанс . Рускините доста прилагат употреба на цитруси с кората. Предпочитам само филета в захарен сироп. И не стерилизарам. Досега нямам фал. Но всеки си решава. Все пак похвално е старанието на Лора и Стоян за един друг прочит на цитрусово сладко.
2
30.05.2018
Това е само някаква версия на малеби, но не е автентичната рецепта на майстора на свиленградското малеби Тодор Вълков. В неговата рецепта се използва оризов грис. Все пак и тази рецепта може да се ползва, но без наименованието "свиленградско", а само малеби с малини и сладко от рози.:)
3
28.04.2017
под рецепта Бананов десерт
Нещо не ми става ясно с тази рецепта. Тя е от януари тази година, а същата рецепта (вкл. снимката) беше публикувана миналата година (ако не се лъжа, а може би и предходната) в сайта на Кауфланд ....??? Това ме кара да се замисля за реалността на автора ...???
4
28.04.2017
под рецепта Фъстъчено масло
Ще пробвам и този вариант на домашното фъстъчено масло. Само да предупредя, че блендерът трябва да е силен - около 1000 вата. При по-слабите има опасност от счупване и това често се случва. Щом блендерът загрее, изключете и оставете да се охлади. После продължете. В самото начало карайте на импулси и после блендирайте. В хладилник спокойно издържа 2-3 седмици (в мрежата има мнения дори за месец).
5
28.04.2017
под рецепта Пиле фрикасе
Дарко, хубава рецепта, ама защо с крадена снимка? Снимката е твърде много експлоатирана в различни сайтове, но май първообразът е от 2 януари 2013 г. Това е далеч под нивото ти (ако си този, за който те мисля). Мога само да предположа, че не ти е стигнало време да сготвиш към този момент и да приложиш твоя авторска снимка. Бъди здрав и успех в бизнеса.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Изпрати
съобщение:



221 ДУШИ ОНЛАЙН
sanndys сготви Гюзлеме
Десислава публикува рецептата Пудинг торта
Simona Petrova коментира рецептата Лазаня „Болонезе“
Таня Миланова публикува рецептата Морковен кекс
Preslava Hristova публикува рецептата Ябълков кейк
Bettyna Venkova коментира рецептата Кейк „Зебра”
Ваня Тодорова се регистрира в сайта.
Виктория коментира рецептата Песто „Дженовезе”
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта