Кекс с ванилова глазура
Лора и Стоян
27. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2022 Хубави са, но станаха мазни и не бухват, не са кой знае какво.
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2019 Направих ги със сирене и кашкавал. Уникални, не остана нищо! :)
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2018 Много вкусни!
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2018 Бързи, лесни, хрупкави и много вкусни! Но мажа само веднъж с масло, защото иначе стават малко тежки.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2017 правя ги за втори път, първия не останаха за снимка :).
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...