Супа от червена леща с лимон
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2017 Танечка, радвам се, че рецептата Ви е харесала. Вариантът с пасирането е интересен, но у нас крем супите не са сред любимите, предпочитаме да усещаме състава на ястието. Забележителното в тази рецепта е вкусът на топчетата. Наличието на листа от целина в тях ги отличава от всички познати досега топчета и ги прави неотразими. )))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2017 Сготвих! Но като сварих топчетата, ги извадих, добавих карфиола, картофите и подправките. Сварих ги, пасирах ги и върнах топчетата. Супата изглежда изящно!
Благодаря, за рецептата!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...