Супа от червена леща с лимон
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.12.2017 Танечка, радвам се, че рецептата Ви е харесала. Вариантът с пасирането е интересен, но у нас крем супите не са сред любимите, предпочитаме да усещаме състава на ястието. Забележителното в тази рецепта е вкусът на топчетата. Наличието на листа от целина в тях ги отличава от всички познати досега топчета и ги прави неотразими. )))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 26.11.2017 Сготвих! Но като сварих топчетата, ги извадих, добавих карфиола, картофите и подправките. Сварих ги, пасирах ги и върнах топчетата. Супата изглежда изящно!
Благодаря, за рецептата!
|
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...
Следим темата за навлизането на роботите в живота ни с нескрито любопитство. И докато се...