Супа топчета с карфиол
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2017 Благодаря!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2017 В оригналната супа, задължително се ползва масло при запържването на лука. Изобщо френска кухня, без масло :))) Иначе, вариациите в уж оригиналната рецепта са много. Букет гарни от подправки. Телешки бульон (уж задължителен)... Анасонова напитка - разбирай перно... Успешно се ползва и узо и българска мастика ...
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2017 Може ли да се приеме ,че е оригиналната рецепта, само разликата , че вместо сирене сте използвали кашу?
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...