Лучена крем супа с „Ементал“
Лора и Стоян
1–1,2 кг свински джолан с кост 50 г краве масло 50 г глава целина 3 скилидки чесън 1 глава лук 1 морков 300 мл прясно мляко 1 дафинов лист 2 с. л. брашно 1 с. л. черен пипер на зърна 1 с. л. червен пипер сол на вкус | за сервиране: 100 мл червен винен оцет 6 скилидки чесън 1 с. л. лют пипер на люспи със семки |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2020 Аз го сготвих с телешки джолан, беше много вкусно, но другият път ще си го направя със свински. Мисля, че ще е по-хубаво.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2018 Веднъж я правих и ми хареса
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2018 Много вкусна супа. Хареса се от всички.
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2018 За мен джолана е най вкусното месо, а в комбинация с класическият начин за приготвяне на шкембе чорба .... получи се нещо уникално вкусно !!!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2018 Не е същото като с шкембе, но ми хареса!
| ![]() |
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...