Маслено пиле
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2017 Горда съм, че след 482 118 прегледа, съм първата приготвила предложената рецепта. Макар да ми отне повече от два часа, резултатът е налице. Ястието е добро, вътрешността на сармите е малко сухичка, но гъбеният сос прекрасно преобразува сухотата и е нежно допълнение. Имам само една забележка, идваща от моето отношение към киселината. Тук тя ми липсваше, смятам, че при бланширането на зелевите листа ще е подходящо да се добавят 2-3 лъжици оцет. )))
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...