Маслено пиле
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.11.2017 Горда съм, че след 482 118 прегледа, съм първата приготвила предложената рецепта. Макар да ми отне повече от два часа, резултатът е налице. Ястието е добро, вътрешността на сармите е малко сухичка, но гъбеният сос прекрасно преобразува сухотата и е нежно допълнение. Имам само една забележка, идваща от моето отношение към киселината. Тук тя ми липсваше, смятам, че при бланширането на зелевите листа ще е подходящо да се добавят 2-3 лъжици оцет. )))
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...