Шпикован телешки стек

Дата: 10.09.2009
Източник: Бон Апети
Шпикован телешки стек
 
Необходими продукти:
1,2 кг телешко бонфиле
150 г бейби морковчета
4 с. л. зехтин
200 мл червено вино
1 с. л. шарен пипер
сол на вкус
пера пресен лук за украса
 

Начин на приготвяне:
1
От бонфилето се отстраняват жилите и след това се реже на стекове от по 250 г.
2
С помощта на тендер райзер* се обработва месото и с палци в стековете се правят дупки. Овкусяват се със сол и шарения пипер и се заливат със зехтина и виното.
3
В получените дупки се поставят бейби морковчета и се прекарват перата пресен лук, като накрая се завързват внимателно.
4
Стековете се пекат по 4–5 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


186 ДУШИ ОНЛАЙН
Цветелина Фуклева се регистрира в сайта.
Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта