„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло
Лора и Стоян
4 филета (по 200 г ) сьомга 100 г дижонска горчица 50 мл бяло вино 1 с.л. Понзу цитрус соев сос Kikkoman 50 г кафява захар 50 мл олио 5 стръка копър |
1 | Горчицата се разбърква с виното, захарта и олиото. | |
2 | Към една трета част от сместа се добавя супена лъжица понзу цитрус соев сос. | |
3 | Филетата се намазват с тази смес и се пекат на 230 градуса за 10 минути. | |
4 | Към останалата част от горчичения сос се добавя наситнен копър.
Опечената риба се поднася с горчичено-копъровия сос. |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...