„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло

Вкусна порция за всеки
Източник: Бон Апети
Дата: 03.12.2019

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 филета хек без кожа
2 сварени и обелени картофа
200 г замразен грах
100 г царевица от консерва
4 с.л. зехтин екстра върджин
на вкус сол и пипер меланж

За маслото:
100 г меко масло
1 връзка копър
1 скилидка чесън
на вкус сол

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло
Чесънът се стрива на паста с малко сол.
2
„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло 2
Копърът се наситнява.
3
„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло 3
Маслото се разбива с чесновата паста, копъра и малко сол.
4
„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло 4
Увива се във фолио за свежо съхранение и се прибира в хладилник, за да стегне.
5
„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло 5
Варените картофи се нарязват на шайби.
6
„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло 6
Върху 4 отделни листа хартия за печене и фолио се разпределят шайби картофи, грах и царевица.
7
„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло 7
Отгоре се слага по едно филе риба, овкусява се със сол и пипер меланж и се полива със зехтин.
8
„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло 8
Завиват се стегнати пакетчета, които се подреждат в тава и се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна за 10 - 12 минути.
9
„Пакетчета“ хек със зеленчуци и ароматно масло 9
Сервират се с ароматното масло.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Gergana Taleva се регистрира в сайта.
Mariela Mihailova се регистрира в сайта.
Doña Esperanza се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Тарт с карфиол, броколи и бира
Каля коментира рецептата Ягодов кръмбъл
milenka коментира рецептата Паста с пилешко и доматен сос
milenka коментира рецептата Лесен плодов сладолед
Искра се регистрира в сайта.
Neycho Koev се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: