Свински вратни пържоли със сос от тъмна бира и гъби
Лора и Стоян
|
1 кг тиквички 1 глава лук (малка) 1 морков 1 кг мляно месо (смес) 1 ч.ч. ориз 1 връзка копър 1 домат 1 скилидка чесън 3/4 ч.л. червен пипер олио за пържене сол и черен пипер на вкус | за заливката: 2 яйца 250 г кисело мляко 1 с.л. брашно сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2021 Перфект
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...