Редено от тиквички
Лора и Стоян
![]() |
300 г ориз черен пипер и сол на вкус 1 ч. л. чубрица 1 с. л. зехтин 1 кубче пилешки бульон 1 скилидка чесън 1 глава лук 2 печени чушки 25 г масло 100 г грах 250 г печурки пармезан за поръсване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2017 Получи се много вкусно, даже малката ми дъщеря за първи път яде нещо, сготвено с гъби, сипа си допълнително и каза, че по-вкусен ориз не е яла. Благодаря за рецептата!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...