Сирене на пергамент с каперси и риган

Източник: Бон Апети
Дата: 10.09.2009
Сирене на пергамент с каперси и риган
 
Необходими продукти:
1 кг краве сирене („Дунавия” или „Фета”)
2 с. л. каперси
3–4 стръка риган
1 ч. л. червен пипер
200 г краве масло


Начин на приготвяне:
1
Сиренето се нарязва на четири парчета и всяко се поставя върху предварително намаслена хартия за печене (или алуминиево фолио).
2
Поръсва се с каперсите и накълцания риган и се завива добре, за да не се разтече при печенето.
3
Пече се на силен огън около 5 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: