Сирене на пергамент с каперси и риган

Дата: 10.09.2009
Източник: Бон Апети
Сирене на пергамент с каперси и риган
 
Необходими продукти:
1 кг краве сирене („Дунавия” или „Фета”)
2 с. л. каперси
3–4 стръка риган
1 ч. л. червен пипер
200 г краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Сиренето се нарязва на четири парчета и всяко се поставя върху предварително намаслена хартия за печене (или алуминиево фолио).
2
Поръсва се с каперсите и накълцания риган и се завива добре, за да не се разтече при печенето.
3
Пече се на силен огън около 5 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Jorj Lubenov коментира рецептата Салата „Цезар“
Спасов коментира рецептата Крем карамел с тиква
Спасов коментира рецептата Порткалов кекс
Спасов коментира рецептата Картофена салата
Simona Gencheva се регистрира в сайта.
Desislava Genova публикува рецептата Торта \"Киндер пингуи\"
Теодора Велева се регистрира в сайта.
Galena Petrova се регистрира в сайта.
Спасов коментира рецептата Пикантни пълнени кюфтета
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта