Багетите се режат през средата, намазват се с тънък слой маргарин и се покриват с нарязаната салата, смесена с накълцания лук. Отгоре се реди от сьомгата, нарязана на тънки ленти.
Дресингът се приготвя, като се смесват накълцаните чесън и магданоз, сокът от лайма, зехтинът и се овкусява със сол и пипер. Поднася се отделно към сандвича и се залива непосредствено преди консумация. С него може предварително да се овкуси марулята.
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...