Андалуско кьопоолу

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Андалуско кьопоолу
 
Необходими продукти:
4 патладжана
1/2 глава лук
2 сварени яйца
1 к. ч. олио
1-2 с. л. магданоз
1 ч. л. бял пипер
червен пипер за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Андалуско кьопоолуПатладжаните се обелват, нарязват се надребно и се сипват в купа.
2
Андалуско кьопоолу 2Добавят се наситнените сварени яйца, лук и магданоз.
3
Андалуско кьопоолу 3Овкусява се с олио, сол и бял пипер. Разбърква се добре.
4
Андалуско кьопоолу 4При сервиране разядката се поръсва с червен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


131 ДУШИ ОНЛАЙН
Xristina Teneva се регистрира в сайта.
Lilia Alexandrova коментира рецептата Пилешко в точени кори
Румяна се регистрира в сайта.
Тянка Делчева се регистрира в сайта.
Ваня Манова се регистрира в сайта.
Валентина Георгиева се регистрира в сайта.
Slaveto Popova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Мъфини с боровинки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта