Хавайски шишчета

Източник: Бон Апети
Дата: 08.09.2009
Хавайски шишчета
 
Необходими продукти:
100 г мариновано филе от сьомга
10 маслини
4–5 шайби ананас
1 кокосов орех
1 лайм
10 стръка розмарен


Начин на приготвяне:
1

На всеки стрък розмарин се редят последователно рулце от сьомга, маслина и по едно малко триъгълно парче ананас.

2

Шишчетата се подреждат в кокосовия орех и се сервират гарнирани с резени лайм.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: