![]() |
8 почистени калмара (150 г) 3 с. л. зехтин 4 с. л. бяло вино 1–2 скилидки чесън 100 г кашкавал 100 г пушено филе 150 г мидени ядки (замразени или консервирани) сол на вкус 1 в. ч. бяло вино 2–3 с. л. зехтин 1–2 с. л. оцет 6–7 зърна черен пипер 1 дафинов лист черен пипер и сол на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...