Калмарите се пускат в кипнала вода и се варят около минута заедно с черния пипер, солта, оцета и дафиновия лист, докато се издуят като тубички.
Мидите се нарязват наситно, филето и чесънът – на дребни парченца, а кашкавалът се настъргва. Смесват се в купа и се подправят със солта, зехтина, черния пипер, виното и част от сока на мидите. Пипалата на калмарите се отстраняват, нарязват се наситно и се слагат в плънката.
В калмарите се слага по малко от плънката, като задължително се оставя въздух, за да не изтече, и се запушват с парче домат.
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...