„Памук\" погача
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2015 На мен хляба не ми допадна, усеща се доста аромата на содата. Иначе е много ефектен и красив.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2015 много вкусен хляб
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 Вкусно се получи за Бъдни вечер, а и оригинално оформяне /помня, че такъв начин за оформяне ползват много италианците/. Сложих чубрица и суров слънчоглед. За да не стане твърдо тестото след изпичането - сложих купичка с вода върху решетката, питките върху плоските тави с хартия за печене и пекох на вентилатор. Успех на всички, които ще пробват рецептата!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2014 Бърза , лесна и традиционна питка !
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2014 Получи се почти същата,само че вместо зехтин ползвах олио и не беше оформена по същия начин.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...